domingo, 11 de octubre de 2009

¿POLÍTICOS?

Desde hace bastante tiempo, la sección de cartas al director de los periódicos resulta bastante más interesante que los artículos de la página de opinión. Será porque los opinadores se contagian de los mega-temas de moda, de las crisis y des-crisis, de las polémicas de pecera entre prensa y clase política. Y en cambio las cartas responden al sentir real, al de la calle.

No he hallado en ningún artículo de opinión una descalificación más certera y compartida por mucha gente que esta que publica el "Diario de Mallorca", firmada por Pere Torrens.

(http://www.diariodemallorca.es/servicios/cartas/cartaLector.jsp?pIdCarta=12699&pRef=2009101100_0_0__Cartas).

La conclusión es demoledora:

En tots els anys que fa que tenc un mínim de consciència política, no havia vist, ni a Espanya ni a les illes, una colla de servidors públics amb un grau tan alt d´immaduresa, estupidesa, incultura, ignorància, absurditat i mala fe. Sense fer distincions de partit, aquesta guarda d´energúmens cridaners i descerebrats, únicament preocupats per no perdre els seus privilegis econòmics i de classe, ens estan duent a un atzucac de difícil solució. Més ocupats en aconseguir el poder a qualsevol preu, no tenen manies ni escrúpols en escorxar-se mútuament, obviant de manera constant els interessos de tots (...).

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Muy válida opinión de un ciudadado que, también desde la política, lo ha vivido, muy, muy, de cerca.

Saludos.

Novell.

Unknown dijo...

Bon dia Carlos,
En un dia una altra vegada trist pel que fa a la política balear i mallorquina com avui, un servidor té encara més clar que ha d'aprofitar al màxim el poc temps que li resta com a representant municipal per a, entre d'altres coses, recordar als responsables les feines que han de fer.
(h)ttp://verds-esquerra.blogspot.com/2009/10/reiteracio-per-carta-de-actuacions-de.html

Salutacions ben cordials, meam si ens trobam i gràcies per continuar punyint sempre,

G. Caldentey